MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kolejnym składnikiem, który może zaskoczyć właściwościami...
fot. pixabay.com/zdjęcie ilustracyjne

Sprawdzone zamienniki jajek do wypieków. Co zamiast jajek? Czym zastąpić jajko w przepisach?

Masło orzechowe

Kolejnym składnikiem, który może zaskoczyć właściwościami wiążącymi ciasto, jest masło orzechowe. Zwarta struktura i tłusta konsystencja to dwa główne czynniki, które sprawdzają się w ograniczaniu jajek. Podobne właściwości mają też zmielone pestki słonecznika na pastę.

Zobacz również

Politechnika Krakowska obchodzi Święto Szkoły. Uroczysty pochód Senatu uczelni

Politechnika Krakowska obchodzi Święto Szkoły. Uroczysty pochód Senatu uczelni

Oryginalny spektakl w Bibliotece Miejskiej w Zduńskiej Woli  ZDJĘCIA

NOWE
Oryginalny spektakl w Bibliotece Miejskiej w Zduńskiej Woli ZDJĘCIA

Polecamy

PZPN nagrodzi kluby Ekstraklasy? Przepis o młodzieżowcu w nowej odsłonie

PZPN nagrodzi kluby Ekstraklasy? Przepis o młodzieżowcu w nowej odsłonie

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę