MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Pożar na osiedlu socjalnym w Szczecinku. Ogromne straty [zdjęcia]

Pożar na osiedlu socjalnym w Szczecinku. Ogromne straty [zdjęcia]

51-letni rolnik z gminy Baćkowice potrzebuje pomocy. Stracił rękę i nogę

51-letni rolnik z gminy Baćkowice potrzebuje pomocy. Stracił rękę i nogę

Polecamy

Nowy sezon w Pokemon GO już jest! Zobacz, co jakie atrakcje wprowadza Shared Skies

Nowy sezon w Pokemon GO już jest! Zobacz, co jakie atrakcje wprowadza Shared Skies

Jolanta Kwaśniewska schudła 15 kilogramów. Wystarczyło kilka zmian

Jolanta Kwaśniewska schudła 15 kilogramów. Wystarczyło kilka zmian

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu